A húgyúti fertőzéseket okozhatja az immunrendszer gyengesége, vas hiány, áteresztő bélrendszer,  antibiotikum szedése, nem megfelelő alsónemű, és nagyon gyakori a szex utáni hólyag-gyulladás.

A visszatérő fertőzéseket 90 %-ban E-coli baktérium okozza, ami az emésztőrendszerből kerül a húgyútakba. Van olyan eset amikor szükség van antibiotikumra, de  hála istennek rengeteg természetes módszer létezik arra az esetre hogy elkerülhessük az antibiotikum szedését.

Csodálatos gyógynövényeink vannak, amit kiegészíthetünk életmód és táplálkozás terápiával. Bemutatom hogy én mit alkalmazok és tanácsolok ha valaki ezzel az egészségügyi kihívással fordul hozzám.

Első lépések amit 1 hétig legalább követned kell!

Igyál napi 2-3 l vizet és fogyassz 50- 70 ml tőzegáfonya levet 4- óránként,  3-4  napig. Ha tünetek javulnak akkor se hagyd abba. 4.nap után napi egyszer igyál 70 ml-t

Tea fogyasztóknak: felfázás, hólyaghurut, hólyaggyulladás esetén napi 2-3 csészével ajánlott a Gyuri bácsi által összeállított  aprobojtorjános teakeverék.

Szigorúan kerüld a cukrokat ( ezt egyébként is, de ebben az esetben 7 napig biztosan) . Hagyd el a tejtermékeket mert gyulladást fokozó hatásuk van!

Táplálkozásodba vezesd be a fermentált savanyúságokat, tökfözeléket, spárgát, csiperkegombát, savanykás gyümölcsöket  mert a bélflórádra nagy hangsúlyt kell fektetni!

Ne tartogass, amikor érzed az ingert menj pisilni!

A szexet kerüld ez idő alatt!

Gyere hozzám Biofeedback ülésre ahol speciális frekvenciákkal dolgozom.

Második lépés a gyógynövények és táplálék kiegészítők használata:

Szedj C vitamint napi 3000 mg-ot 1 hétig, ami nem csak ascorbin sav! Legyen benne acerola, és csipkebogyó.

Szedj olyan probiotikumot ami tartalmaz lactobacilus rhamnosust, és reuterit!

A hüvelyedet is erősíteni kell egy időben a bélrendszerrel. Erre a célra nagy választékban kaphatóak hüvely pH helyreállítók.

Szedj D-mannoz kapszulából vagy porból 1 teáskanálal naponta 2 x 1 hétig.

Áldott állapotban kérlek kérd orvosod segítségét a terápiád felalításában! Amennyiben hidegrázás, láz, vesetáji fájdalom ,véres a vizeleted akkor is orvoshoz kell fordulnod, mert a megfelelő terápia az antibiotikum. A leírásom azt a célt szolgálja hogy abban segítselek hogyan tudod Önmagad gyógyítani természetes módszerekkel addig amíg az nem igényel orvosi beavatkozást.