ŐSIMAGNESIUM Testápoló + OptiMSM 200ml

4990 Ft

250 millió éves, tiszta Ősi Magnézium koncentrátumból készülő, lágy textúrájú testápoló ízületvédő, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású OptiMSM-mel. A könnyen és gyorsan beszívódó bőrápolót shea vajjal és édesmandula olajjal is gazdagítottuk. Érzékenyebb bőrűeknek is ajánlott.

Tegye hatékonyabbá a napi testápolást, védje ízületeit egyetlen bőrápolóval!

Cikkszám: ŐSIMAGNESIUM-TESTÁPOLÓ-OPTIMSM-200ML Kategóriák: , , , ,

Természetes összetevőkből álló, selymes textúrájú testápoló, amely nagy dózisú, bőrön át felszívódó magnéziumot tartalmaz. Táplálja és hidratálttá varázsolja a bőrt, a benne lévő OptiMSM-nek köszönhetően pedig támogatja az ízületek megfelelő működését, csökkenti regenerálódásuk idejét. Ez a kiváló bőrápoló gyors és természetes megoldás szervezete magnéziumszintjének biztosítására. Jól kenhető, gyorsan beszívódik, nem hagy maga után zsíros érzést. A, E és F vitaminokban, Omega-9 zsírsavakban gazdag édesmandula olajat és shea vajat tartalmaz. Kellemes, diszkréten citrusos illatát kelet-indiai bio citromfű illóolajnak köszönheti. Érzékeny bőrűek számára is ajánlott.

Mennyiség

Az Ősi Magnézium Testápoló+OptiMSM 25% Ősi Magnézium koncentrátum tartalmával hosszú időre képes fedezni szervezete magnézium szükségletét. Egy teáskanálnyi, azaz 5 ml mennyiséggel 102 mg elemi magnéziumot és 200 mg OptiMSM-et juttat bőrön keresztül szervezetébe.

Használata

Reggel és este is alkalmazható, használata megegyezik az általános testápolókéval. Egyszerre kis mennyiséget masszírozzon a bőrébe. Fontos: kerülje a szem és a nyálkahártya környékét! Így használja az Ősi Magnézium + OptiMSM testápolót!

Hatások

A testápoló alapját adó Ősi Magnézium koncentrátum egyik legfontosabb előnye, hogy nem terheli meg a gyomrot és az emésztőrendszert, miközben gyors, természetes megoldás a napjainkban szinte mindannyiunkat érintő magnéziumhiányra. Emellett helyreállítja a sejtes magnéziumszintet, természetes sejtvédő, segíti a méregtelenítési folyamatokat, enyhíti a görcsöket, az izomfájdalmakat. Segíti az izmok működését és a stressz elleni küzdelmet, hozzájárul a pihentetőbb alváshoz, emeli az energiaszintet és az immunrendszer hatékonyságát. Jót tesz a hormonháztartásnak és a bőrnek. A benne lévő MSM különösen népszerű az ízületi gyulladás és a degeneratív ízületi betegségek kezelésére, mivel segíti a kötőszövetek kialakulását és a kollagén termelését, emellett támogatja az ízületek, az inak és az ínszalagok védelmét is. Tárolási körülmény Tárolása szobahőmérsékleten, napfénytől védett helyen ajánlott.

Összetevők:

Aqua
Magnesium Chloride
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil
Cetearyl Alcohol
Butyrospermum Parkii (Shea Butter)
Sodium Lactate
Glyceryl Stearate Citrate
Cetyl Palmitate
Glycerin
Glyceryl Stearate
Polyglyceryl-3 Diisostearate
Pentylene Glycol
Undecane
Xanthan Gum
Magnesium Sulfate
Tridecene
Potassium Chloride
Sodium Chloride
Calcium Chloride
Tocopheryl Acetate
Hydroxyacetophenone
Panthenol
Allantoin
Methylsulfonylmethane
Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate
Sodium Hydroxide
Cymbopogon flexuosus (East Indian Lemon Grass)
Geraniol
Limonene
Linalool

 


(Forrás: osimagnesium.hu)


Az egészségre vonatkozó állításokkal kapcsolatban:
Egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termék és nem gyógyszer. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásban szereplő állítások a hatóanyagokra vonatkozó, szakirodalmi forrásokból vett idézetek, a hivatkozás megjelölésével. Az állítások nem a termékre vonatkoznak, kizárólag a fogyasztók általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémánkra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!